Privatlivspolitik

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Radimet har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn 
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. I forbindelse med levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb. Herefter bliver oplysningerne slettet.  

Hvis du har bestilt måling ved hjælp af dosimetre (sporfilm), gælder det endvidere særligt, at vi opbevarer de oplyste personoplysninger for at kunne levere en personlig målerapport. Disse deles ikke med tredjepart. Vi opbevarer oplysningerne for efterfølgende at kunne yde fornøden rådgvining ved dine henvendelser. Oplysningerne gemmes, indtil du beder os slette dine oplysninger.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet” behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@radimet.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Bambora Danmark A/S) og til håndtering af dine køb (Shoporama). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Radimet ApS
Howitzvej 55C, 2. sal.
2000 Frederiksberg

CVR-nr. 3878 9767
Tlf.: 7199 2901
E-mail: info@radimet.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Radimet’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen

Borgergade 28,5.
1300 København
Telefon 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

 

Kurven er tom