Corentium Pro - digital radonmålerCorentium Pro - digital radonmåler

Corentium Pro

DKK14.700 DKK
På lager

Næste niveau indenfor digitale radonmålere!

Måleren er primært målrettet mod professionelle brugere, men kan bestemt også anvendes af private i hjemmet.

Den avancerede måler giver nogle unikke muligheder som meget få andre digitale målere har. Det er bl.a. muligt at indstille specifikke måletidspunkter, som kan være særdeles anvendeligt på arbejdspladser eller i institutioner hvor ophold typisk primært finder sted i nogle faste tidsrum på døgnet. På den måde er det muligt at opnå et meget præcist resultat for den faktiske radoneksponering.

Foruden radon, måler Corentium Pro også temperatur, luftfugtighed og endda lufttryk. Dette giver mulighed for at analyser hvordan de forskellige faktorer påvirker dit radonniveau.

Du kan se vores øvrige radonmålere her.

Inkluderet i pakken:

  • Top digital radonmåler med en række avancerede funktioner
  • 3 stk AA batterier
  • Instruktionsmanual
  • Adgang til at kontakte os for hjælp til brug og fortolkning af resultater
Efter 24 timer er præcisionsniveauet på +/- 7% af det faktiske radoniveau. Efter kun 7 dage er præcisionsniveauet nede på +/-2 Bq/m3 af det faktiske radonniveau og dermed meget pålideligt.
100% sikker e-handel Vi beskytter dine data og behandler info fortroligt.
Gratis forsendelse Alle ordre til pakkeshop med gratis forsendelse
Hurtig levering 1-2 dages levering. Vi sender alle hverdage
Bedste radonmålere Vi sælger kun de bedste typer radonmålere

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter eller radon generelt.

info@radimet.dk

71 99 29 01

Vores kunder siger

Vi har haft 2 små målere til at stå i 3 måneder og har så sendt dem ind til lab.Det har været meget nemt , der var svar et retur kuvert med sammen med målerne. Det har givet os en god og tryg følelse at have fået målt vores værdier, så behøver vi ikke gå og bekymre os om hvordan værdierne er og om de er for høje. Kan anbefales det er nemt .

Bente Nielsen

Hurtig ekspedition. Resultatet klar efter to uger. Meget fin dialog via mail og hjemmeside. Jeg kan naturligvis ikke kontrollere, om analysen er udført korrekt, men går ud fra, den er foretaget helt efter bogen.

Flemming Kristensen

Det var nemt at bestille målerne og der fulgte en simpel vejledning med. Efter endt måling var det nemt at sende målerne ind og der kom hurtigt svar.

Vickie Andersen

Foretag en radonmåling med en digital måler

Med en digital radonmåler kan du selv undersøge, om din bolig, arbejdsplads eller andetsteds har et for højt niveau af radon. Du kan også tjekke, om diverse tiltag til at nedbringe radon har den ønskede effekt. En digital radonmåler, ikke mindst af den kvalitet som Corentium Pro på siden her, kan give dig en ret præcis måling af radonniveauet i dit hjem.

Foretag dine målinger af radon med en digital radonmåler

Hvis du ikke vil vente et par måneder for at få et endeligt resultat af din radonmåling, er en digital radonmåler løsningen for dig. Det kan også være et fantastisk supplement til den mest anerkendte og pålidelige metode, som fortsat er radonmålebokse (sporfilm). Med den digitale måler kan du få svar stort set med det samme, og kan derfor prøve forskellige tiltag for at se, om du selv kan nedbringe niveauet af radon, hvis det er for højt.

De fleste digitale radonmålere er utroligt effektive samt nemme at have med overalt. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, du kan finde plads til den, da den ikke fylder særlig meget. Når din digitale radonmåler har målt niveauet af radon i et stykke tid, vil du få vist en måling på den digitale skærm. Du vil kunne se dags, uge og månedsniveau samt eventuelle udsving over døgnets 24 timer. Du kan på denne vis aflæse, om radonkoncentrationen er forhøjet og hvor dette er tilfældet. Når du er færdig med at måle i et rum, kan du flytte den digitale radonmåler til det næste rum, som du ønsker at måle for radon.

Gode steder at placere din digitale radonmåler

Det er meget nemt at komme i gang, men en digital radonmåler skal ikke blot placeres et helt tilfældigt sted. Der er i hvert fald nogle enkle retningslinjer som bør overholdes for at få det mest præcise resultat.

Det er for eksempel vigtigt at radonmåleren ikke udsættes for overdreven varme, at den ikke er helt tæt på et elektrisk apparat (computer, fjernsyn, mikroovn, brødrister, elkedel eller lignende) samt kraftige luftstrømme (f.eks, lige ved et vindue eller gennemgangsdør. Dette kan forstyrre målingen og påvirke det endelige resultat.

Hvis du vil placere din digitale radonmåler bedst, kan du følge disse simple råd:

- Sæt måleren over halvanden meter fra vinduer, radiatorer, lamper samt diverse andre steder, hvor der er varme og luft.

- Undgå at placere radonmåleren i direkte lys fra solen.

- Placér ikke radonmåleren direkte på gulvet.

- Placér radonmåleren et stykke fra væggen, gerne ca. 25 cm.

- Placér radonmåleren omkring en halv meter fra blandt andet udsugning af luft og eventuelle ventilationskanaler.

Sådan får du en nøjagtig måling med digitale radonmålere

Selvom digitale radonmålere kan vise et resultat på meget kort tid, er det vigtigt at du lader den stå i et stykke tid. Fra omkring en uge og opefter er anbefalet da præcisionen her er væsentligt bedre.

For at få et mere nøjagtigt resultat, er det også fordelagtigt, hvis du måler niveauet af radon mere end ét sted. Du kan for eksempel placere en måler i stuen samt børneværelset hvis du måler i hjemmet eller på flere kontorer hvis du måler på en arbejdsplads. Det er bedst at placere måleren i rum, hvor du opholder dig mest. Derudover er det en fordel, hvis du finder ud af betydningen ved de forskellige målinger, så du ved, hvad du skal gøre, når du har fået det endelige resultat. For at du får et så præcist resultat som muligt, skal du placere den digitale radonmåler de steder, hvor radon kan trænge ind i hjemmet.

Kurven er tom