Airthings Wave - Elektronisk radonmålerAirthings Wave - Elektronisk radonmåler

Airthings Wave

2.250,00 DKK
DKK1.950 DKK
På lager

Med Airthings Wave bliver det ikke nemmere at følge dit radonniveau over tid.

Ved at bevæge hånden over måleren afgiver måleren et lyssignal. Farverne grøn (lavt niveau), gul (middel niveau) eller rød (over det anbefalede niveau) giver et hurtigt og intuitivt svar på hvad det nuværende radonniveau er.

Da måleren kører konstant kan du både få viden om det nuværende niveau af radon samt få en måling af radon over længere tid. Det er et smart redskab ti at kunne gøre noget, f.eks. at lufte mere ud, når radonniveauet er for højt. 

Foruden radonmålingen, måler Airthings Wave også både temperatur og luftfugtighed. 

Det er muligt at forbinde Airthings Wave til en smartphone eller tablet og derved få adgang til alle de målte data. Det giver mulighed for at få et klart billede af hvordan radonniveauet er i det pågældende rum over tid og dermed samtidig få et godt indtryk af det gennemsnitlige niveau.

»» Her kan de se alle vores radonmålere.

Inkluderet i pakken:

  • Den nemmeste radonmåler på markedet
  • 2 AA batterier
  • Instruktionsmanual
  • Skrue til montering af din Airthings Wave

Det eneste du behøver for at kunne monterere Airthings Wave er at skrue monteringspladen fast med den medfølgende skrue. Derefter downloader du app'en og følger installationsvejledningen i app'en.

100% sikker e-handel Vi beskytter dine data og behandler info fortroligt.
Gratis forsendelse Alle ordrer er inklusiv gratis forsendelse.
Hurtig levering 1-2 dages levering. Vi sender alle hverdage
Bedste radonmålere Vi sælger kun de bedste typer radonmålere

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkter eller radon generelt.

info@radimet.dk

Hvorfor skal du overveje at bruge digitale radonmålere?

De digitale radonmålere er blevet populære måleredskaber til at måle radon i huse og lejligheder. Men hvorfor er det smart at bruge disse radonmålere, og er der nogle fordele ved det?

Hvad er en digital radonmåler?

En nem og smart metode til at måle radon i hjemmet, er ved brug af en digital radonmåler. Hvis du ønsker at bruge en digital radonmåler, kan du selv anskaffe dig denne, sætte den i dit hjem og få en måling af, hvad radonkoncentrationen i dit hus eller lejlighed er. Førhen var digitale radonmålere prismæssigt en del højere, men i dag kan du købe dem til en fornuftig pris. Den digitale radonmåler er ret fleksibel, da den viser måleresultater efter 1 dag, 1 uge og herefter i hele perioden, som du har måleren liggende i hjemmet.

Fordele med digitale radonmålere

Til forskel fra den anden primære målemetode, radonmålebokse (sporfilmsmetoden), har en digital radonmåler den fordel, at du kan få målt værdier af radon her og nu. Du kan løbende følge med i, hvad niveauet af radon er i dit hjem. Dog kan dette skifte meget fra dag til dag, og det er derfor en god idé at lade radonmåleren være i en længerevarende periode i det samme rum. Men fordelen ved her og nu-målinger er, at du kan følge med i, om du har succes med at nedbringe radonniveauet i dit hus. Hvis du for eksempel har målt et højt niveau af radon og derefter begynder at øge udluftningen og ventilationen, kan du tjekke, om det har hjulpet. Du kan også bruge en digital radonmåler mere end en enkel sæson. Til forskel fra et dosismeter, der kun kan bruges en enkelt gang. Hvis du bliver i tvivl om din digitale radonmåler måler korrekt, kan du for eksempel tage den med udenfor og lade den måle i et stykke tid. Hvis målingen viser omkring 5 Bq/m³, skulle din digitale radonmåler stadig måle præcist.

Endnu en fordel ved digitale radonmålere er, at du kan flytte dem rundt og placere dem, hvor radon muligvis trænger ind i hjemmet. Du kan måle meget specifikke steder, såsom ved dørtrin, rør samt steder, hvor radon typisk finder vejen ind.

Det er nemt og smart med en digital radonmåler

Som nævnt, er det nemt og smart med en digital radonmåle. Ved brug af radonmåleren kan du afprøve diverse tiltag til at nedbringe radon, og se om det har en effekt. Det er nemt at sætte en digital radonmåler op, da du blot skal placere den et godt sted i rummet. Derudover er måleren også nem at aflæse. Du kan genstarte radonmåleren efter du er færdig med at måle i et rum og derefter begynde radonmåling i et andet rum.

Så hvorfor skal du anskaffe dig en digital radonmåler?

- Den giver en hurtig og god indikationsmåling

- Den er nem at betjene

- Den er fleksibel og hurtig

- Du kan få både langsigtede og kortsigtede målinger af gennemsnittet

- Den er drevet af batterier (hvis den løber tør for strøm, skal du bare udskifte dens batterier)

Den mest præcise metode er fortsat dosismeter

Selvom digitale målere er blevet meget populære, blandt andet fordi de er blevet mere præcise og billigere end tidligere, er det værd at bemærke at det fortsat er dosismetre (sporfilm), der er de mest præcise og pålidelige til at foretage en radonmåling. Vores anbefaling er derfor altid at man får foretaget en måling med dosismeter, men så supplerer med digitale målere til at få nogle gode og supplerende indikationsmålinger.

Kurven er tom